0

Твоята количка е празна

Цената на качеството

4 причини, поради които веган киселото мляко от млад кокос на Marty's е най-скъпият йогурт на пазара

Причина 1


Marty's е единственият продукт на пазара, който не съдържа нишесте.

Защо това е толкова важно?

  • Нишестето е дори по-вредно от захарта. Неговият гликемичен индекс е 85, т.е. той е по-висок от този на захарта, който е 65.
  • С нишесте за 5 стотинки можете да сгъстите 500 мл вода до гъстота на кисело мляко. Вие плащате 4-7 лв за продукт, който струва жълти стотинки и освен, че няма ползи - е и вреден.
  • Нишестето прави всеки продукт изключително калоричен и подпомага натрупването на наднормено тегло и е една от основните причини за диабет.
  • Тъмните му страни са същите, та дори и по-лоши от тези на захарта, тъй като на практика веднъж попаднал в организма се превръща в глюкоза.

веган кисело мляко без нишесте

 

Причина 2

Киселото мляко от млад кокос на Marty's е единственият продукт на пазара, който не съдържа Декстроза, Декстрин, изкуствени витамини или антибиотици.

полезно кисело мляко

 

Причина 3

Marty's е единственият продукт на света, който съдържа 11 пробиотични щама с общо 1,35 трилиона пробиотични единици в 300 мл

Всеки друг кокосов продукт съдържа само няколко пробиотични щама (обикновено два) и в минимално количество от по-малко от 50 милиона, което прави Marty's 26 000 пъти по-ефективен от който и да е конкурентен продукт.

Причина 4

Всеки друг кокосов йогурт е направен от стар кокосов орех накиснат във вода

За да се получи "кокосово мляко", стърготини от стар кокос се накисват във вода и се загряват. След това се пресоват, за да се отдели само водата, която се е оцветила в бяло и е придобила вкус на кокос и нищо повече. Това "кокосово мляко" не съдържа микроелементи и фибри.

С какво Marty's се различава?

Нашите продукти се правят от младо кокосово месо, което е богато на полезни MCT масла, естествени минерали и витамини.

Младото кокосово месо е пълно с полезни фибри, които са естествената среда за развитие на пробиотици.
Затова нашият продукт е най-мощната пробиотична храна в света.

Заключение
 Ние не се опитваме да ви продадем евтина вода с нишесте (захар). Всеки продукт сгъстен с нишесте струва само 10 стотинки за една кофичка - защото вътре няма нищо ценно но се продава за 5-7 лева. 
Освен това тези продукти са изключително вредни за нивата на захар в кръвта, натрупването на мазнини, клетъчното възпаление и водят до диабет.

Разликата е там, че Marty's съдържа ценни вещества и минерали, предствалява минимално обработен продукт с десетки ползи за вашето здраве и дълголетие.

За да предложим такъв продукт се изискват много по-големи и скъпи усилия за добив, съхранение, транспортиране, обработката и разработка и за да успеем да ви предложим един от най-здравословните продукти на Земята, това струва повече.

Днес вие избирате - ако искате само вкус на йогурт, можете да закупите всеки конкурентен продукт, който в основата си е вода с нишесте, за да навредите на вашето здраве или да изберете най-доброто, а именно Marty's - тялото ви ще ви благодари!